Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацбанк анулював ліцензію фінансовій компанії через зв'язки з рф

Реклама

Національний банк анулював ТОВ «Лізинг Тайм» ліцензію на діяльність фінансової компанії з огляду на визнання ділової репутації цієї установи небездоганною через зв'язки її власника з російською федерацією.

Відповідне рішення Комітет з питань нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових ухвалив 9 вересня, повідомляє пресслужба регулятора.

В НБУ нагадали, що 26 серпня було прийняте рішення про визнання ділової репутації власника ТОВ «Лізинг Тайм» небездоганною.

Нацбанк виявив, що власник компанії Грегорі Штульберг опосередковано (через компанію, зареєстровану у Великій Британії) володіє російським АО «АКБ «Алеф-банк», який потрапляє під дію секторальних санкцій, що застосовані до всього фінансового сектору рф згідно з рішенням РНБО, уведеного в дію Указом Президента від 22 лютого 2023 року № 89/2023.

Згідно з чинним законодавством наявність інформації про те, що особа є одночасно власником істотної участі інших юридичних осіб, до яких застосовано, зокрема, санкції Україною, є ознакою її небездоганної ділової репутації, що відповідно є ознакою небездоганної ділової репутації фінансової компанії.

Рішення набирає чинності з 10 вересня 2024 року.

Нова LIGA360 змінює все! Комплексні розслідування щодо компаній з України, Великої Британії, Кіпру, Латвії, росії. Пошук у санкційних списках, аналіз міжнародних зв?язків, зв?язків з PEP та ін. Замовте презентацію зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини