Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Датагруп-Volia-Lifecell отримає $435 млн інвестицій від IFC та Світового банку Новини компаній

Реклама

Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Міжнародна фінансова корпорація (IFC), що входить до групи Світового банку, профінансують об'єднану Датагруп-Воля-Lifecell на $435 млн. Про це повідомляється на сайті ЄБРР.

Кожна з організацій надасть компанії по $217,5 млн.

Зазначене фінансування є найбільшою одноразовою прямою іноземною інвестицією великого стратегічного інвестора в Україну з початку повномасштабної війни.

Воно дозволить об'єднаній групі покращити мобільний зв'язок для 10 мільйонів абонентів і забезпечить швидший і надійніший доступ до фіксованого інтернету приблизно для 4 мільйонів домогосподарств.

Для зменшення інвестиційних ризиків частина кредитів ЄБРР та IFC буде забезпечена гарантіями, наданими урядом Франції та Європейським Союзом у рамках Української інвестиційної програми.

Нагадаємо, на початку вересня інвестиційна компанія NJJ Holding французького мільярдера Ксав'є Нієля завершила придбання Датагруп-Volia та Lifecell.

Нова LIGA360 змінює все! Єдиний продукт для всієї компанії. Виявляє правові, партнерські, фінансові, санкційні, репутаційні ризики. Допомагає приймати аргументовані рішення, використовуючи силу інформації на 360. Замов презентацію для своєї компанії.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини