Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Федоров анонсував шість нових послуг, що з'являться найближчим часом у "Дії"

Реклама

У застосунку «Дія» найближчим часом з'явиться шість нових послуг. Про це повідомив Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"Скоро в застосунку з'являться ще 6 сервісів, на які ви чекали та про які постійно писали в коментарях", - написав міністр у Telegram.

За його словами, мова йде про такі сервіси:

1. Відображення дозволу на зброю. У Дію підтягнуться відомості про зброю, дозволи на неї, а також буде можливість замовити витяг з Єдиного реєстру зброї.

2. еАкциз. Важлива послуга для громадян і держави. Кожен зможе перевірити легальність алкоголю або тютюну через Дію, а вся інформація про продукцію міститиметься в електронній системі.

3. Мультишеринг. Українці зможуть відправляти копії одразу декількох документів, зокрема довідок, у кілька кліків.

4. Сервіси для бізнесу в комплексі е-Підприємець. Йдеться про цифровізацію декларацій та ліцензій для бізнесу. Наприклад, ліцензії на виконання робіт протипожежного призначення.

5. Повідомлення про проблеми зі зв'язком. Важлива послуга на період знеструмлень. Надасть можливість повідомити про відсутність зв'язку, щоб регулятор міг вирішити цю ситуацію.

6. Дія.Підпис для юридичних осіб. Працюватиме як і звичайний Дія.Підпис, але створить нові можливості для бізнесу, значно спростить і прискорить роботу установ та компаній.

Федоров уточнив, що частину послуг запустять дуже скоро, щодо решти ще вирішуються бюрократичні питання.

Нова LIGA360 змінює все! Замов персональну презентацію для твоєї компанії і твоїх індивідуальних потреб. Гарантуй злагоджену роботу команди в єдиному інформаційному просторі та уникай ризиків.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини