Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

План податкових перевірок підприємців оновили

Реклама

ДПС оновила план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2020 рік (станом на 24 червня). Про це повідомляє ДПС.

Цього разу зміни стосуються:

Розділу ІІІ плану-графіка "Документальні планові перевірки фізичних осіб". У 2020 році податківці планують перевірити 1527 фізосіб (на 114 менше, ніж планували раніше).

Розділу IV плану-графіка "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на прибутки фізичних осіб, військового збору і єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування". У 2020 році перевірять 352 юрособи, що на 2 менше, ніж в минулому плані).

Розділи I і IІ були оновлені 22 червня.

Дізнатися чи потрапила ваша компанія в графіки планових перевірок державних органів нагляду і контролю можна також за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Крім того, ви можете перевірити благонадійність контрагента, який вас цікавить.

Зауважимо, зараз діє карантинний мораторій на планові перевірки і знімуть його не раніше серпня

Читайте також: Податкові перевірки: 5 рекомендацій для бізнесу у світлі малої податкової реформи

Щоб тримати у фокусі важливі для вашого бізнесу зміни, замовте тестовий доступ до рішення LIGA360. Моніторинг змін законодавства, судових рішень, контроль змін в діяльності партнерів і конкурентів, налаштування персональної стрічки новин і ще 10 інструментів для командного управління ризиками і можливостями під час кризи.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини