Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд розширив напрямки використання коштів за програмою мікрогрантів

Реклама

Кабінет Міністрів уніс зміни до програми підтримки переробних підприємств у межах проекту «єРобота». Про це повідомив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду.

Відтепер гранти за цією програмою зможуть отримати й фізичні особи-підприємці.

Крім того, розмір гранту тепер буде прив'язаний до необхідності створення певної кількості робочих місць. Зміни також торкнулися програми мікрогрантів в частині заохочення для малих фермерських господарств.

«Розширюємо напрямки, на які можна витрачати кошти. Тепер це закупівля сировини, матеріалів, тварин, програмного забезпечення та інших послуг і товарів, пов'язаних із виробництвом», - зазначив очільник Уряду.

На отримання грантів для створення або розширення наявних підприємств в межах проекту «єРобота» вже надійшло 6,5 тисяч заявок. З них: 6 тисяч заявок - на мікрогранти до 250 тисяч гривень; 100 заявок - за програмою створення нових теплиць і нових садів; більше 400 заявок - за програмою створення нових переробних підприємств.

Денис Шмигаль підкреслив, що така кількість заявок за перший місяць роботи програми демонструє, що люди зацікавлені створювати власний бізнес в Україні. Уряд продовжує спілкуватись з бізнесом, аби програма дійсно масштабно запрацювала.

Раніше ми писали: Затверджено порядок оцінювання заяв та форми бізнес-плану на гранти для переробних підприємств;

Гранти на тепличне господарство: умови та порядок отримання;

Як отримати грант на створення та розвиток садового господарства;

Як оцінюватимуть заявки на отримання мікрогрантів для власного бізнесу ;

Уряд запустив програму безповоротних грантів для переробних підприємств;

Як отримати грант на створення та розвиток переробного підприємства.

Отримай найважливіші документи для твоєї бізнес-галузі. ІТ-індустрія, АПК, фармацевтична й харчова промисловість - кожна галузь знайдеться в LIGA360. Витрачай час на розвиток бізнесу, а не на пошук інформації.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини