Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок дій HR-менеджерів у разі отримання підприємством розпорядження щодо оповіщення працівників про їх виклик до ТЦК

25 серпня 2023, 13:03
948
0
Автор:
Реклама

ЮФ «Правовий Альянс» проаналізувала норми Порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов'язаних та резервістів щодо дій HR-менеджерів у разі отримання підприємством розпорядження щодо оповіщення працівників про їх виклик до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки, органів СБУ, підрозділів Служби зовнішньої розвідки та запропонували покроковий алгоритм дій у такому випадку. Ознайомитися з публікацією можна в нашій рубриці "Актуально" за посиланням

У попередніх публікаціях було надано рекомендації HR-менеджерам (1) щодо алгоритму дій під час прийняття на роботу та звільнення працівників в межах ведення військового обліку, (2) щодо ведення персонального військового обліку на підприємстві незалежно від форми його власності, а також (3) щодо алгоритму дій під час звіряння облікових даних, перевірки стану персонального військового обліку на підприємстві. 

Як HR-фахівцю економити час? З системою LIGA360:HR-Менеджер всі відповіді для роботи знайдуться в 2 кліки. Персональна стрічка новин, експертні відповіді та трудове законодавство на єдиній платформі. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини