Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Сінево" та ДБР порозумілися та скасують арешт будівлі в судовому порядку

Реклама

"Сінево" досягли згоди з ДБР у справі арешту будівлі лабораторії в Києві та вирішать це питання в правовому полі, повідомили в компанії.

"Сьогодні в ході плідного діалогу з представниками Державного бюро розслідувань ними було підкреслено, що будь-який цілеспрямований вплив на діяльність компанії "Сінево", зараз або в майбутньому, в ході роботи над кримінальним провадженням не був навмисним", - йдеться в заяві.

Представники ДБР заперечили будь-які наміри щодо блокування діяльності лабораторії, та запевнили в своїй підтримці і намірі сприяти швидкому розв'язанню питання арешту будівлі компанії в правовому полі.

Наразі спільною метою «Сінево» та ДБР є швидке вирішення проблеми і скасування арешту будівлі в судовому порядку.

Нагадаємо, вчора Європейська мережа медичних лабораторій "Сінево Україна" офіційно заявила про арешт, накладений на будівлю головного офісу і центральної лабораторії.

Перевіряйте компанії, приватних підприємців та фізосіб у LIGA360. Система відобразить офіційні дані з держреєстрів: реквізити, судові справи, фінансовий і податковий стан. Дізнайтеся як мінімізувати ризики для бізнесу, замовивши презентацію. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини